Keresés

Visszanézhető a teljes DMX vs. Snoop Dogg slágerpárbaj

Offmedia- 2020.07.23. 15:01
Igazi hiphop ünnepélyt tartott a két rapper a stúdióban.
Emelkedett hangulatban zajlott le DMX és Snoop Dogg slágerpárbaja szerda este, Instagram Live-on. A két legenda komfortosan érkezett meg a Verzuz stúdiójába, ahol X egy rap-imával kezdte a streamet. 

{twitter}https://twitter.com/HOT97/status/1286132217773686789{/twitter}
Az ezt követő két óra valódi hiphop csoda volt, a két nagykutya felváltva nyomta le legnagyobb slágereit, közben táncra perdültek, poénkodtak, és persze néha lepihentek a kihelyezett székekben, majd a végén még freestyle-oztak is. A streamet több mint 2 millióan nézték, egy ponton még a NASA hivatalos Insta oldala is becsatlakozott a rap csata nézői közé.


Azt nem igazán lehetett nem észrevenni, hogy X testfelépítése picit megváltozott a Ruff Ryders idők óta, ezzel persze semmi baj nincs, mindenki öregszik, plusz inkább legyen egy "kis" sörhas, minthogy ismét a drogok miatt kerüljön padlóra, de szerencsére X humoránál volt, mikor befejezte "How's It Goin' Down" című dalát, kiemelte, hogy a koncerteken ez az a pont, ahol lekapja a pólót, de ez most nem fog megtörténni. Snoop persze nem hagyta szó nélkül és ráugrott a témára, hogy már csak pár millióval több néző kell, és akkor cserébe X tuti leveszi a felsőjét.


A hangulat tehát pozitív és chill volt, teljesen lényegtelen kinek van több slágere, és felesleges elemezni, hogy "ki nyerte" a csatát, mivel mindannyian nyertünk ezzel a kis performansszal. Alább lehet csekkolni a teljes streamet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Watch the DMX and Snoop Dogg celebration #Verzuz

Verzuz (@verzuztv) által megosztott bejegyzés,

Hozzszlsok

rdekes lehet