Kövess minket

Aztaa

Hirdetőtáblán népszerűsítették apjuk születésnapját a troll fiúk, folyamatosan csörgött az ünnepelt telefonja

Amikor a családi szeretet és a trollkodás találkozik.

Megosztva

Forrás:

Kívánjatok apánknak boldog születésnapot – szeretettel, a fiai” – ezt a szöveget helyezte két floridai férfi egy hirdetőblára, hogy így köszöntsék fel édesapjukat, a hirdetményen ott volt az apuka telefonszáma is, rövid időn belül pedig ezrével kapta a hívásokat.

A 62 éves ünnepelt, Chris Ferry fiai 2000 dollárért bérelték ki a táblát, mivel sajnos nem tudtak felutazni New Jersey-be az apjukhoz a nagy napra. Lehet, hogy egy képeslap olcsóbb lett volna, de ők nagyobb trollok annál, hogy ennyivel beérjék, ezért vásárolták meg a reklámot, melyet Atlantic City közelében helyeztek el.

CBS New York úgy tudja, a szülinapos 15 ezer (!) telefonhívást és sms-t kapott a reklámnak hála. Az apa a csatornának elárulta, hogy az összes létező államból kapott hívásokat, de Luxemburgból és Kenyából is megcsörgették, tehát globális ünnep lett a szülinapja. A férfi egy idő után nem vette fel többet a telefonját, és a hangpostájának (mely amúgy betelt) szövegét is megváltoztatta arra, hogy „Köszönöm, hogy felhívtál, hogy boldog születésnapot kívánj, igazán értékelem!”

A táblát április 6-ig bérelték ki.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés