Kövess minket

Aztaa

Hírhedt sorozatgyilkos kapott munkát egy kanadai általános iskolában

A szülők egyáltalán nem repesnek örömükben. És még finomak voltunk.

Megosztva

Forrás:

Hatalmas felháborodást váltott ki Kanadában az a hír, miszerint az ország egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosa, Karla Homolka egy Montreal-i általános iskolában dolgozik önkéntes segítőként. A nő még 1993-ban férje, Paul Bernardo társaságában gyilkolt és erőszakolt meg három tizenéves lányt, köztük saját kishúgát, az akkor 16 éves Tammy-t.

Miután elfogták a párost, rögtön bíróság elé állították, a férfit tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték, míg a nő csupán 12 évet kapott. Homolka azt vallotta, hogy Bernardo kényszerítette, hogy részt vegyen a gyilkosságokban, ám egy később nyilvánosságra került videófelvétel alapján kiderült, hogy igenis aktívan, örömmel segédkezett a mészárlásokban.

Homolka most egy gyerekekkel tömött egyházi iskolában dolgozik. Lánya is ebbe a suliba jár, ám a szülők olyannyira nincsenek elragadtatva a dologtól, hogy már többen is panasszal éltek a vezetősége felé, mert nem érzik biztonságban gyermekeiket. Szeretnék elérni, ha a nőt kitiltanák a tanintézmény területéről.

Az igazgató szerint azonban aggodalomra semmi ok sincsen. Homolka csupán a szülőknek segédkezik apró-cseprő ügyekben, gyerekekkel egyáltalán nem is érintkezhet. És egyedül sosem lehet az iskola falai között.

Megnyugtató, nem?

(Via)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés