Kövess minket

Tech

Hivatalos videojáték adaptációt kap a Paranormal Activity

Megosztva

A Paranormal Activity (Magyarországon: Parajelenségek) franchise egy videojáték formájában fog tovább élni. A játék címe Paranormal Activity: Found Footage lesz és a nevéhez hűen kézikamerás stílusban készül.

A kiadó a DreadXP lesz, és az a DarkStone Digital fejleszti, akik legutóbb a The Mortuary Assistant-tel hozták a frászt a gamerekre. A Paramount játékdivíziója, a Paramount Game Studios szintén részt vesz a munkálatokban.

Paranormal Activity: Found Footage egy „félelemrendszert” fog használni, amely a játékos cselekedetei alapján változtatja az ijesztgetés szintjét. A játék egyelőre csak egy bejelentő videót kapott, melyben megerősítették, hogy már dolgoznak a projekten. Megjelenés valamikor 2026-ban.

A 2007-es Parajelenségek középpontjában egy fiatal pár állt, akik új otthonukban paranormális jelenségeket észlelnek. Kamerát állítanak fel, hogy dokumentálják az esetet, ezáltal a film is egy amatőr filmfelvétel stílusát követi. A film akkora siker volt, hogy hat folytatást kapott, a legutóbbit 2021-ben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés