Kövess minket

Tech

Hívő gamerek egyesüljetek, érkezik a Jézus-szimulátor!

F É N Y !

Megosztva

A KFC animés randi-szimulátorának bemutatásakor említettük, hogy mennyi furcsa és eszement szimulátort alkottak már meg a videójátékipar poénos fejlesztői, elég ha a Sex With Stalinra, erre a Donald Trump-műtős játékra, vagy erre az öt, szintén randizós szimulátorra gondolunk.

Amikor majdnem azt hittük, hogy mindent láttunk már, jött a PlayWay, és bejelentették legújabb húzásukat, vagyis a

Jézus-szimulátort,

melyben Isten fiát irányítva FPS nézetben kell csodákat tennünk a hit erejével, ezzel pedig bebizonyosodott, hogy még mindig lehet váratlant lépni egy ilyen, baromságok terén remekül kimaxolt műfajban. Habár a bejelentés már két héttel ezelőtt megtörtént, úgy voltunk vele, hogy az örömhírt a karácsonyi időszakra időzítve adjuk közre, szóval lássuk, mit lehet tudni eddig a sokat emlegetett I Am Jesus Christról. 

Forrás:

A SimulaM által fejlesztett és a PlayWay által kiadott játék pontosan az, aminek látszik: egy szimulátor, melyben Jézus testébe helyezkedve tudunk tevékenykedni, avagy

  • vakot gyógyítani
  • halat szaporítani
  • Lázárt feltámasztani
  • vízen járni
  • tengert elcsitítani

[vembed youtube=”N3XY1R7ydTA” ] Sőt, a drámai trailer alapján a Sátánnal is megküzdhetünk, űzhetünk ki démont szegény megszállt emberekből, megtapasztalhatjuk a keresztre feszítés fájdalmait, mindezt persze amellett, hogy részt veszünk az utolsó vacsorán, és időközben újjászületünk. Az I Am Jesus Christban tehát az Újszövetségbe foglaltak nagyját végigjátszhatjuk, mintha csak részt vennénk egy modern hittanórán – Kanye West és a Game Church-gyüli tagjai biztos függik majd. 

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

A szimulátor pontos megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, annyi biztos, hogy Steamen fog debütálni.

(Gamestar)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés