Kövess minket

Red (18+)

Hogyan jobb a szex, részegen vagy betépve? – amerikai tudósok megvizsgálták

Szex, drogok, kutatás.

Megosztva

Amióta Észak-Amerika bizonyos államaiban legális a marihuána, azóta a tudósok végre olyan fontos kérdésekre is választ tudnak adni nekünk, hogy melyik drog hatása alatt jobb szexelni: alkohol vagy a fű? A kutatást viszont a New York-i egyetem egyik professzora Joseph Palamar és kollégái végezték 24 hetero felnőtt bevonásával, így a jelentkezők nem a szerek hatása alatt estek egymásnak, szimplán elmesélték a korábbi tapasztalataikat. 

A kutatás tehát elég szubjektív, de ezt maguk a készítők is elismerték, állításuk szerint csak egy általános megfigyelést akartak végezni a két drog szexuális élményekre gyakorolt hatásairól. Na de lássuk pontokba szedve, hogy miket állapítottak meg az résztvevők elmondásaiból. 

1. Ha be vagy rúgva, akkor a ronda embereket is szépnek látod (egy szintig).

A megkérdezettek többsége alkohol befolyása alatt mindig lejjebb rakta azt a bizonyos lécet és többször feküdtek le idegenekkel is. Szmokizás után inkább csak a barátnőjükkel vagy barátjukkal feküdtek le az alanyok, de cserébe nem érte őket kínos meglepetés reggel. Aki tehát kalandra vágyik az válassza inkább a piát.

2. A részeg szexet sokszor megbánjuk.

Az előző pontból következik, hogy a random részeg párválasztást sokszor megbánták az alanyok, míg betépve nem volt mit megbánni, hisz tudták mit csinálnak.

3. Több a rosszullét a részeg együttlétek alatt. Betépve viszont nem tudunk koncentrálni.

Szédülés, rosszullétek és hányás – ezek voltak a gyakori mellékhatásai annak, ha részegen szexeltek az alanyok. Volt olyan aki bealudt, másoknak félbe kellett szakítaniuk a szexet egy kis, kellemes rókázás miatt. Betépve inkább pszichológiai zavarok jelentkeztek, sokan úgy érezték nincs motivációjuk a szexhez, de volt egy lány, aki azt mondta, hogy a fejében elemezte azt, hogy milyen fura a szeretkezés maga, mint tevékenység, ahelyett, hogy a partnerére figyelt volna.

4. Élvezetesebb betépve szeretkezni, de részegen vadabb.

Akik viszont nem kattogtak, mint az előbb említett lány azok azt mondták, hogy betépve kellemesebb érzés volt a szex. Részegen tovább tart és vadabb, betépve viszont gyengédebb és az orgazmus is erőteljesebb.

5. Kockázatosabb részegen lefeküdni valakivel. 

A végső pont pedig a biztonságról szólt, részegen sokszor nem használtak óvszert, vagy olyan emberrel mentek haza, akivel józanul biztos, hogy nem tették volna. Cigizgetés után figyelmesebbek voltak az emberek, de ez lehet az extra paranoiából jött, ami a fűnél előfordulhat mellékhatásként. Klisének hangzik tehát, de a végkövetkeztetés még is csak az, hogy bármit is használunk szórakozáshoz, mindig védekezzünk, és persze vigyázzunk egymásra.

(via The Washington Post)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés