Kövess minket

Aztaa

Hol éri meg All inclusive nyaralást foglalni?

Az utazási ajánlatok között keresgélve egyre gyakrabban találkozni All inclusive szállásokkal, melyek lehetőséget kínálnak a valóban önfeledt, minden tekintetben kényelmes pihenésre.

Megosztva

Ma már megfizethető áron foglalhatunk szállást akkor is, ha az All inclusive nyaralás előnyeit szeretnénk kihasználni. Bulgária, Törökország, Tunézia, Spanyolország vagy Görögország egyaránt remek helyszínekkel és minden luxust kínáló szállodákkal várja a turistákat, akik mind gyakrabban döntenek az ilyen jellegű ellátás mellett. Az utazasnet.hu tapasztalatai is azt mutatják, hogy nagy népszerűségnek örvend az All inclusive nyaralás, és nem pusztán a megfizethető árak apropóján.


Kikapcsolódás tökéletes környezetben

Ha pihenésről, nyári kikapcsolódásról van szó, akkor az idegen kultúrák megismerése, a külföldi üdülővárosok felkeresése remek választásnak bizonyul. Kétségtelenül vannak, akik kedvelik az apartmanok nyújtotta szabadságot, vagy szívesen szállnak meg vendégházban, de a wellness szállodák népszerűsége egyértelműen felfelé ível. Köszönhető ez annak, hogy sokan úgy vélik, ha már nyaralni mennek, akkor nem szívesen mondanának le a luxusszínvonalról, és a mindennapi étkezések előteremtésével sem szeretnének foglalatoskodni. Nos, számukra ideális választás az All inclusive nyaralás, hiszen legyen szó akár korlátlan étel-, italfogyasztásról, sportprogramokról vagy szórakozási lehetőségekről, az All inclusive szállodák valóban nem hagynak kívánnivalót maguk után a színvonalat illetően.

Tájékozódjon előre!

Fontos információ, hogy szállodánként nagyon eltérő lehet az a tartalom, ami az All inclusive nyaralás részét képezi. Míg egyes hotelekben a sportolási lehetőségek, a szauna, vagy a konditerem is részét képezik az ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásnak, addig máshol kizárólag az étel-, és italfogyasztásra vonatkozik az. Amennyiben az ár tükrében a teljes ellátás, a napi háromszori étkezés és a közöttük eltelő időben az alkoholos, alkoholmentes italok, a kávé, az üdítők, valamint a snackek fogyasztása elegendőnek bizonyul, akkor jó döntés lehet akár az ilyen ajánlat mellett is letenni a voksot.

Figyeljen a borravalóra és a mértéktartásra!

Az All inclusive nyaralás egyik sajátossága, hogy nem kell a készpénzzel bajlódni, és akár a hotel medencéjének partján is minden további nélkül elfogyaszthatunk néhány ingyenes koktélt. Helyszíntől függetlenül azonban eltérőek lehetnek a szokások, és van, ahol ebből fakadóan szoktak a vendégek borravalót adni a személyzetnek. Erről akár a becsekkoláskor érdeklődhetünk is a recepción, senki nem fog csodálkozni a dolgon, de ki is tapasztalhatjuk, mi a szokás a hotelben. Mivel gyakorlatilag ingyenesen juthatunk hozzá fenséges italokhoz és napközben svédasztalos ellátáshoz is, így sokan hajlamosak túlzásokba esni All inclusive nyaralás alkalmával. Ügyeljünk arra, hogy a melegben bizony gyorsan megárt az alkohol, a folyamatos csipegetéssel pedig alakunknak nem teszünk jót. Ez persze nem jelenti azt, hogy le kellene mondani a kulináris élményekről, mindössze a mértéktartásra javasolt figyelni.

All inclusive nyaralás Törökországtól Spanyolországig

Míg egykoron főként Tunézia és Törökország voltak híresek az All inclusive szolgáltatást nyújtó szállodaláncokról, addig manapság már számos mediterrán országban elérhető a lehetőség. Bulgáriában Napospart színvonalas szállodáin túl a Török Riviéra, vagy a görög Zakynthos, Kréta, Rodosz is remek lehetőségeket tartogat a mediterrán térség rajongói számára. A tüzes ritmusok és a spanyol területek lélegzetelállító szépsége kapcsán is számos hotel kínál All inclusive ellátást, így Mallorca, a Costa del Sol térsége vagy Tenerife is kitűnő döntés lehet nyaralás céljából. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés