Kövess minket

Hiphop

Hol van már tavalyi beef, avagy szent a béke Lil Wayne és Birdman között?

Ismét együtt lógott a két rap mogul.

Megosztva

Forrás:

Úgy tűnik végleg leteszi a fegyvert Lil Wayne és Birdman. A páros már évek óta marja egymást legkülönbözőbb fórumokon, a probléma gyökere természetesen a pénz. Ha valaki netán lemaradt volna: Weezy három évvel ezelőtt szerényke 51 millió dollárra perelte be Birdman kiadóját, a Cash Money Records-ot ki nem fizetett jogdíjak miatt. Mindemellett a már régen elkészült, Carter V lemezét is szeretné végre kiadni, ám azt a Madárember egyelőre erőnek-erejével visszatartja.

Az előzményeket ismerve rajtuk kívül talán senki sem számított arra, hogy ez a két figura még valaha szóba áll egymással, nemhogy együtt partizzon esetleg. Pedig pontosan ez történt ebben az évben immár harmadik alkalommal. Először egy Miamiban található klubban futottak össze véletlenül, majd Birdman meghívta Wayne-t fia születésnapjára, amit a Young Money góré szemrebbenés nélkül elfogadott.

[instagram]Bfp3Nz_F00v[/instagram]
Tegnap aztán újabb képet posztolt Birdman kettőjükről, és pont mint a régi szép időkben a fiának nevezte Weezyt a bejegyzésben. Hogy mi zajlik a háttérben azt nem tudjuk, de a Carter V megjelenésére kaptunk egy kósza ígéretet még februárban.

[instagram]Bgx_OuhF4oF[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés