Kövess minket

Hiphop

Hologramként indul turnéra Chief Keef

Tupac és Biggie is feltűnnek majd a koncerteken.

Megosztva

Forrás:

Hologramként lép fel Chief Keef több olyan helyen is, ahol korábban nem engedték fellépni – írja a Billboard. A chicagói rapper pár éve már megpróbálkozott a hologram koncerttel egy fesztiválon, de a hatóságok szinte azonnal leállították a fellépést, és még csak magyarázatot sem adták rá, hogy miért. 

Három évvel az eset után, Sosa most ismét nekivág az ötletnek, milliárdos kiadófőnökének segítségével. A holoturné első állomása London lesz, ahova korábban nem engedték be a rappert, biztonsági indokokra hivatkozva. Itt vetítik majd ki Keefet augusztus 31-én és szeptember 1-én. A holoKeef ezután Chicagóba utazik, ahol szintén nem szívesen látott vendég, érvényben lévő körözései miatt (a rapper jelenleg Los Angelesben él). 

Nem a chicagói drill rapper az első zenész, aki hologramként jelenik meg a színpadon. Michael Jackson 2014-ben a Billboard díjátadóján elevenedett meg hologramként, Tupac pedig a Coachellán támadt fel mindenki szeme láttára. Utóbbi amúgy Keef holo koncertjein is vendég lesz, The Notorious B.I.G, N.W.A, és Snoop Dogg-gal egyetemben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés