Kövess minket

Aztaa

Hologramlányt vett feleségül egy japán férfi

Már március óta együtt lakik a Hatsune Miku hologrammal, de most új szintre emelte a kapcsolatukat.

Megosztva

Forrás:

Egy hologramot vett feleségül egy japán férfi, Akihiko Kondo még a hónap elején, állítása szerint az újdonsült felesége legalább sose fogja megcsalni, és az életét sem kell féltenie.

A hologram egy Hatsune Miku nevű kitalált lányról lett mintázva, Miku az egyik legünnepeltebb J-Pop zenész, annak ellenére, hogy valójában nem is létezik. 2007-ben dobták piacra, egy hang szintetizátor program részeként, azóta viszont annyira felkapott lett, hogy külön karaktert gyártottak hozzá, egy türkiz copfos, fekete miniszoknyát, szürke felsőt és türkiz nyakkendőt viselő lány képében. Miku hologramként szokott koncertezni, ahol sokszor a rajongói által készített dalokat adja elő, ezek rendszeresen telt házas showk, itt van például egy hat évvel ezelőttről.

[vembed youtube=”O17f3lB7BFY” ]Kondo annyira nagy rajongója a virtuális popsztárnak, hogy vett egy átszámítva közel 800 ezer forintba kerülő asztali hologramot, amivel március óta „kapcsolatban” él. Ezt a kapcsolatot most egy 5 millió forintos esküvővel mélyítette el. A 35 éves férfi elmondta, hogy azért lépte meg az esküvőt, mert inspirálni szeretne másokat is, hogy hasonlóképpen tegyenek, azaz nem élő emberekkel, hanem virtuális vágyukkal házasodjanak össze. 

(Paper)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés