Kövess minket

Aztaa

Homér Simpsonék már tizenhárom évvel ezelőtt megjósolták a legális füvezést Kanadában

Nostradamus a kanyarban sincs, ha jóslásról van szó.

Megosztva

Forrás:

Végeláthatatlanul hosszú sorra van azon eseményeknek, melyeket előre megjósoltak a Simpsons család című kultikus rajzfilm 30 éve íródó történelmében a sorozat készítői. Előre látták például a New York-i ikertornyok elleni repülőgépes támadást, csak úgy, mint Donald Trump elnökké választását.

Simpsonék olyan magasról tesznek az idősíkokra, hogy egy 2005-ben bemutatott epizódban Homér, Ned, Apu és Abe nagypapa szabadon spanglizgattak Kanadában, akkor, amikor még Észak-Amerika bizonyos területein szinte ördögtől valónak tartották a teljes legalizáció gondolatát. A szóban forgó részben Homér népes sleppje társaságában gyógyászati szereket próbál az Egyesült Államokban csempészni. Ügyeskedéseik során összeakadnak egy barátságos taggal, aki – nem mellékesen Ned Flanders kanadai alteregója – füves cigivel kínálja meg őket, mivel az Kanadában „ugyebár” teljesen legális.

[vembed youtube=”hnewjEEUs1c” ]Ned keresztényi lelke, vagy inkább tüdeje, erre azonban cseppet sincs felkészülve, ezért csak annyit bök oda a jointtal hadonászó hasonmásának, hogy: „Sokan figyelmeztettek rá, a Sátán csábító alakban érkezik meg közénk”.

Sokak örömére időközben teljes valójában be is köszönt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés