Kövess minket

Hiphop

Hónapokkal kitolták a 2Pac gyilkosság gyanúsítottjának, Keefe D-nek a tárgyalását

Megosztva

A 2Pac meggyilkolásával gyanúsított Keefe D-nek kicsit tovább kell várnia, hogy a bíróságon is hangoztathassa az állítólagos ártatlanságát, mivel a tárgyalását most hónapokkal elhalasztották.

A Las Vegas-i ABC 13 televízió keddi jelentése szerint valójában az egykori bandatag új ügyvédje, Carl „E.G.” Arnold kérte a halasztást, mivel azzal érvelt, hogy több időre van szüksége, hogy átnézze az üggyel kapcsolatos anyagokat. A Keefe D. ügy tárgyalása a tervek szerint november 4-én kezdődik, öt hónappal az eredetileg kitűzött, június 3-i kezdési időpont után.

A keddi meghallgatáson Arnold azt mondta a médiának, hogy bízik abban, hogy ügyfele le tudja tenni óvadékot, és hogy a tárgyaláson bizonyítja majd az igazát. „Bízik benne, hogy valószínűleg hamarosan kikerülhet innen” – mondta Arnold. „Az államnak bizonyítékot kell szolgáltatnia a fegyverről, az autóról, és ami a legfontosabb, hogy Davis úr egyáltalán Las Vegasban volt-e abban az időben„.

Keefe D a múlt hónapban cserélte le a kirendelt védőit Arnoldra. Ami a fent említett óvadékot illeti, a tárgyalást felügyelő bíró január elején 750 000 dolláros óvadékot állapított meg, ha ezt sikerülne letennie, házi őrizetbe kerülne. Habár a férfi korábbi években többször lenyilatkozta, hogy ott volt 2Pac meggyilkolásánál, sőt, még könyvet is írt az esetről, a bíróságon valószínűleg azzal védekezik majd, hogy ezt az egészet csak kitalálta a figyelemért.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés