Kövess minket

Hiphop

Hoppá! 4tress csatlakozott a Garage Productions kiadóhoz

Durrant a lufi.

Megosztva

Forrás:

Újabb előadóval, ezúttal a Mocskos Márkából megismert 4tress-szel bővült az Essemm által életre hívott, Garage Productions kiadó. A friss igazolást tegnap kora este jelentették be a felek a label hivatalos Facebook oldalán, de néhány napja az érintett is pedzegette már, hogy valami igazán nagy dobásra készül – bár a legtöbben valószínűleg egy új track, netán egy új lemez bejelentését vizionálták akkor. (Persze lesz új track is, méghozzá Essemmel közösen.)

[fbpost]https://www.facebook.com/garageprod/photos/a.10150111860853329/10158176339363329/?type=3&theater[/fbpost]

Mondjuk bőven ráfért a vérfrissítés a Garage-ra, hiszen egykori zászlóshajójuk, a Káva krú évek óta totál inaktív, de a régi arcok, azaz Süti és RA sem olyan tempóban tolja, mint tették azt pár évvel ezelőtt. Essemm viszont állandó, ő továbbra is ipari mennyiségben gyártja a számokat, klipeket, miközben teljesen váratlanul néha még Luke Benz is ad életjelet magáról, ám kettőjükön kívül lényegében csend honol a kiadó körül.

Ezt a csendet törheti meg a dunaújvárosi 4tress, aki anno a Mocskos Márka tagjaként lett ismert hazai körökben, majd tavaly – a csapat többi tagjához hasonlóan – elkezdett szólóban (is) nyomulni. Ekkor jött el számára az igazi áttörés: a saját trackjeiben a korábban megszokott, kopogós utcamocsokhoz képest sokkal dallamosabb, vokálisabb stílust próbált ki, bátran kiengedve a kissé érces énekhangját. Egy év leforgása alatt összesen hét szóló számot dobott ki, miközben egyre többször hívták közreműködni is: legutóbb például Bigmek és Tirpa mellett kapott egy refrént az Éberkóma című, klipes trackben.

[vembed youtube=”DoHIuJ-MWg8″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük