Kövess minket

Stílus

Hosszú és boldog kapcsolatra vágysz? Ez a titka!

A közös programok nemcsak a kapcsolat elején fontosak, hanem a továbbiak során is. De vajon miket érdemes együtt csinálni? Mutatjuk!

Megosztva

1. Főzés

Valamit együtt létrehozni mindig hatalmas öröm. Főleg akkor, ha a végeredményt meg is tudjuk kóstolni. A főzés nagyon mókás, ha együtt történik. Bontsatok egy finom bort, hallgassatok zenét és mélyüljetek el a főzés tudományában. 😉

2. Lazítás

Engedjetek meg egy kád forró vizet, gyújtsatok meg gyertyákat és beszélgessetek a vízben. Nincs is jobb a közös kikapcsolódásnál.

3. Séta

Mindenkinek szüksége van a levegőn történő mozgásra. Egy séta a párunkkal kézen fogva, beszélgetve csodákra képes az emberi lélekben.

4. Edzés

Edzés együtt. Igazi relationship goal. Egyszer mindenkinek ki kell próbálnia. A móka ott kezdődik, amikor egymást használjátok fel az edzésben. Legyetek kreatívak 😉

5. Filmezés

Ugye, mindenki tudja, hogy a közös filmezésből mi lesz?!


6. Vásárlás

A hétköznapi bevásárlás is izgalmasabb, ha párunkkal csináljuk. Akár az élelmiszerekről van szó, akár a ruhákról, mindenképpen jól lehet szórakozni.

7. Egymás szemében

Ez kevésbé kézzel fogható, de érdemes néha időt szánni arra, hogy leüljünk és elmondjuk egymásnak, hogy mit szeretünk a másikban. Ilyenkor érdemes tisztázni mind a hosszú, mind a rövid távra szóló terveket. 

8. Intimitás

Az ágyban töltött időn nincs mit ragozni. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük