Kövess minket

Hiphop

Hosszú hallgatás után Mr. Lif végre új lemezzel jelentkezik áprilisban

A Don’t Look Down 2009 óta az első szóló albuma az emszínek.

Megosztva

Magyarországon sajnos kevésbé ismert Mr. Lif neve. Pedig, ha valaki szereti a kimunkált szövegeket és beateket, akkor annak kötelező hallgatnivaló a bostoni rapper minden cucca. Az utóbbi időben, ugyan kissé eltűnt a szemünk és fülünk elől, de jó hír, hogy idén április 15-én megjelenik vattaúj Don’t Look Down című lemeze.

És, hogy fokozzuk az izgalmakat, egy szám már hallgatható róla Mr. Lif bandpage oldalán. A World Renown című trackben közreműködik egy szintén rég nem látott arc, a zseniális Del the Funky Homosapien személyében. Ha valakinek nem lenne ismerős a név, bátran ajánljuk a Deltron 3030 albumot meghallgatásra. Mindkét rapper komoly hangsúlyt fektet arra, hogy tartalmas és elmés szövegeket írjon, tehát aki beszél angolul az tuti nem fog csalódni.

Íme, a két barát közös száma, melyet Del házában vettek fel, egy közös megőrülés alkalmával:

Mr. Lif egyébként hét éve nem jelentkezett önálló anyaggal. Az elmondása szerint, csak várt, várt arra, hogy valami újat, valami frisset tudjon alkotni. Az elmúlt évek alatt Ő maga is sokat ért és komolyodott (egy 38 éves, egyetemet végzett emberről beszélünk), sőt hosszú idő után, tavaly novemberben ismét aláírt egy kiadóhoz, a Mello Music Group-hoz.

A  Don’t Look Down tulajdonképpen már teljesen kész van, pár apróbb simítás hiányzik még, de a  tracklist és borító is publikus.

Borító :

Tracklist:

1. Pounds of Pressure

2. The Abyss

3. Everyday We Pray f. Taylor made

4. Let Go f. Selina Carrera

5. A Better Day f. Erica Dee

6. Whizdom f. Blacastan

7. Mission Accomplished f. The Perceptionists

8. World Renown f. Del the Funky Homosapien

9. iLL

10. Don’t Look Down

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés