Kövess minket

Aztaa

Hosszú kihagyás után, igazolt futsal játékosként tér vissza Curtis a magyar foci vérkeringésébe

Természetesen lila-fehérben teszi mindezt.

Megosztva

Forrás:

A férfi futsal NB I-ben szereplő, és ott jelenleg a nyolcadik helyen tanyázó Újpest Futsal Club szerződtette Széki Attilát, azaz Curtist – tudatta az egyesület a hivatalos honlapján, valamint Facebook oldalán tegnap.

[fbpost]https://www.facebook.com/ujpestfutsal/posts/3784887654855451[/fbpost]
A 31 éves rapper fiatalon a lila-fehérek összes utánpótláskorosztályát végigjárta, majd 2007-ben, csupán 17 évesen a klub NB I-es csapatban is bemutatkozhatott, miközben még egy profi szerződéssel is „megkínálták” az akkori vezetők. Nagypályás karrierje azonban nem sokkal később egy súlyos térdsérülés miatt lényegében véget ért, de így is elmondhatja magáról, hogy magyar bajnokságot nyert, igaz, az NB II-ben, amikor kölcsönjátékosként a Kecskemét csapatát erősítette. Már amennyire erősítette, hiszen Curtis még a saját elmondása szerint sem volt kiemelkedő tehetség, vagy klasszis focista. (A másodosztályban egyébként kilenc mérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken egy gólt sikerült összehoznia.)

Az említett térdsérülés, illetve a hosszú kihagyás ellenére, szinte a semmiből tér most vissza a gyepre, helyesebben a parkettre, hogy az Újpest FC-220Volt futsal csapatát segítse a jövőben. A klub tájékoztatása szerint Curtis eleinte az NB III-as csapat keretében kap majd helyet, ha azonban sikerül újra felépíteni őt, az sem kizárt, hogy az NB I-ben is pályára léphet.

[vembed youtube=”d04yLOfeDSU” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük