Kövess minket

Zene

Hosszú szünet után újra itt a Busted!

Az angol pop-punk banda, a Busted a napokban mutatta be legfrissebb szerzeményét, mely a Coming Home címet kapta. A formáció bónuszként mellékelte egy lyric videót is, melyben egy fiatal pár szerepel – mindketten maszkban és kék pólóban.

Megosztva


A trio, melyet Matt Willis, James Bourne és Charlie Simpson alkot, még múlt éven jelentette be visszatérését. Ennek apropójából Pigs Can Fly Tour 2016 nevű turnéra is indulnak Nagy-Britannia és Írország területén.

[vembed youtube=”Hwc8jrD1XyI” ]

A banda 2005-ben jelentette be feloszlását, amikor az egyik bandatag más úton folytatta. Simpson a Fighstarban zenélt, akikkel négy albumot ki is adott. Sőt sokáig állította, hogy ő a Bustedhez nem tér vissza. A 30 éves zenész, akinek kontójára írható két szólólemez is, a BBC Newsbeatnek adott interjújában elmondta, hogy korábbi döntését átgondolta és megváltoztatta. „Meg kell értenetek, hogy 18 éves voltam. Nagyon-nagyon fiatal. Sok dolog vett körül, nyomás alatt voltam, nehéz volt. Tehát, amikor azt mondtam, hogy már nem érdekel, az nem teljesen fedte a valóságot. Kreatív oldalról nézve mást akartam csinálni és egyszerűen érvényesülni akartam, ami akkor helyes döntés volt. Mint mondtam, azóta eltelt tizenegy év és sok időm volt arra, hogy visszatekintsek azokra az időkre.” – fejtette ki Simpson.


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés