Kövess minket

Aztaa

Hujber Ferenc pénzbüntetést kapott a fél gramm gyep miatt, de nem fizeti be

Harcra fel! – írja a színész.

Megosztva

Forrás: Youtube

Pénzbüntetés lett a vége Hujber Ferenc drogbirtoklási ügyének. A színésznél egy házkutatás során találtak fél gramm marihuánát, miután kényszerítés gyanújával nyomoztak ellene a rendőrök. A kényszerítést végül ejtették, de a fűből ügy lett, Magyarország szigorú drogtörvényei miatt. 

A színész egy azóta törölt Facebook posztjában azt írta, nem megy elterelésre, és most úgy tűnik, be is tartotta az ígéretét, hisz pénzbüntetésre ítélte a bíróság – derült ki legújabb kiírásából. 

150 000 Ft!(pénzbüntetés)+172 000 Ft (bűnügyi költség!) – 322 000Ft! Ennyit kéne megfizetnem fél gramm fű otthontartásáért és elszívásáért.. Nem fizetem ki! Nem megyek bele a 800 000 alkoholista és 200 000 gyógyszerfüggő otthoni LEGÁLIS gyereknevelési szokásaiba…de két év minden napi esti fűhasználata után büntetőjogi felelősségem tudatában kijelenthetem hogy a fű negyedannyira sem káros mint a legálisan fogyasztható alkohol vagy a receptre KÖNNYEDÉN kapható szintén legális nyugtató-altatók-anti depresszánsok (Xanax és társai).” – érvel a színész a növény mellett. 

Posztjában továbbá azt is kifejtette, hogy tökéletesen el tudja látni a feladatait, és a gyermekei is egészséges környezetben nevelkednek. A szöveg igazán bátor része viszont egyértelműen az, mikor Hujber kijelenti, hogy minden nap szív (elalvás előtt), és ezután sem áll le, büntetés ide vagy oda, mivel neki ez vállt be, nem a gyógyszerek.

[fbpost]https://www.facebook.com/hujber.feri.3/posts/1505431249502459[/fbpost]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés