Kövess minket

Hiphop

Humoránál volt az FBI, mikor az NBA Youngboy elleni nyomozásnak adtak fedőnevet

Megosztva

NBA YoungBoy továbbra is börtönben várja a tárgyalását, melyet tiltott fegyverviselés és drogbirtoklás miatt kell elszenvednie, közben viszont újabb részletek kerültek nyilvánosságra az ügyről.

A 21 éves rappert március végén tartóztatták le Los Angelesben, egy kisebb hajsza után. Egy tavaly szeptemberi louisianai razzia során való lebukása miatt keresték. Akkor drogot és két lőfegyvert találtak nála, utóbbiakat a büntetett előélete miatt eleve nem hordhatna magánál. NBA Youngboy ügyvédje tagadja, hogy védencéhez tartoznának a pisztolyok, de a bíróság nem igazán megengedő, még az óvadékot is megtagadták tőle, pedig a rapper nagy összeget lett volna hajlandó fizetni a részleges szabadságért cserébe.

Az XXL magazin birtokába jutott dokumentumok szerint a rapper és az ügyvédje nagyon meglepődtek a márciusi letartóztatáson, amit az FBI részéről egy megmagyarázhatatlan taktikai lépésnek tartanak. Az ügyvéd azt is kritizálta, hogy a szövetségeik a rapper nevével viccelődve adtak fedőnevet az akciónak, a YoungBoy Never Broke Again (NBA) művésznevet csavarták ki arra, hogy YoungBoy Never Free Again, azaz YoungBoy Soha Többé Nem Szabadul. Az ügyvéd szerint ez egy egyértelmű támadás a védence felé. Az ügyvéd szerint az FBI direkt csinálta a felhajtást, mivel nem szóltak előre a rapper jogi tanácsadóinak, hogy keresik, helyette maguk vadászták le, ebből alakult ki aztán az a híres márciusi hajsza, ahol NBA-t rendőrkutyákkal üldözték Los Angelesben. Az ügyvéd szerint, ha a rapper előre értesítve lett volna, hogy körözik, akkor feladta volna magát.

Az ügyvéd továbbra is azt kéri, hogy a rappert rakják házi őrizetbe, de ez eddig nem történt meg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés