Kövess minket

Gasztro

Húsz éve halt meg Tupac, álmai éttermével emlékeznek rá

A Powamekka ma nyit Californiában!

Megosztva

Húsz éve, hogy Tupac Shakur, minden idők egyik legikonikusabb rappere, gyilkosság áldozatává vált. A nyugati part legendás alakja, halála előtt egy étterem megnyitásán gondolkodott, amihez saját kezűleg készített különböző rajzokat, terveket.

[instagram]BJ-2mTVj8hu[/instagram]

Most ezeket a skicceket felhasználva, egy Fresno városában élő vállalkozó, bizonyos Sam Hansen, megnyitja a kajáldát, így Tupac álma húsz évvel a halála után végre valóssággá válik.

Az étterem, a rapper elképzelései szerint az a hely lehet, ahol az emberek elbújhatnak a világ zaja elől, és igazán szabadnak érezhetik magukat.

[instagram]BKGrqQrDQ0e[/instagram]

A Powamekka-ban négy féle étel lesz kapható: Hennessy-be áztatott, almás ízesítésű csirkeszárny, a Calfornia Love fantázianevű csirkés szendvics, Mac-n-Cheese sajtburesz (ez lehet Kenderesi Tamás nagy kedvence), és egy desszert, kimondottan rosszéletű egyéneknek.

A kajálda a mai napon nyitott meg reggel hétkor, egész nap Tupac számok szólnak majd a hangfalakból és még egy kiállítás is megtekinthető lesz, fokozva a hangulatot és az ízélményt.

(theboombox.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük