Kövess minket

Film

Ice Cube megerősítette, hogy végre sínen van a ‘Végre péntek’ folytatás

Megosztva

Majdnem 23 évvel az utolsó „Végre Péntek” film után Ice Cube még mindig a folytatáson gondolkodik, mely most úgy tűnik, végre össze is jön.

Az N.W.A. rapper nemrég megosztotta a várva várt Végre Péntek franchise negyedik részének legújabb infóját:”Dolgozunk rajta. Végre van némi kapcsolatunk a Warner Bros-szal” – mondta Ice Cube Flavor Flavnek a SiriusXM Flavor of the Week című műsorában. „Új vezetésük van, az emberem, Mike DeLuca, aki a New Line-nál volt, amikor én kezdtem, amikor az első Végre Péntek készült. Szóval, most ő vezeti a Warner Bros-t. Megkerestek Michael Gruberrel együtt, hogy: ‘Hé, mi a fasz van a Végre Péntekkel? Hozzuk vissza” – tette hozzá.

Ice Cube DJ Pooh-val közösen írta az első Végre Pénteket (1995), a vígjáték főszereplője a 22 éves lazsáló Craig Jones, aki Los Angeles déli részén bajba kerül, amikor legjobb barátjával, Smokey-val (Chris Tucker) eladósodik egy helyi drogdílernél. A filmnek két folytatása készült, a második rész 2000-ben, a harmadik 2002-ben jöttek ki.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés