Kövess minket

Hiphop

Ice Cube offolta be Shaquille O’Neal egyik Dr. Dre producerelte dalát, mert kamugengszterkedett benne

Megosztva

Shaquille O’Neal elmesélte, hogy Ice Cube anno megakadályozta, hogy kiadjon egy „That’s Gangsta” című dalt, mert úgy érezte, hogy a négyszeres NBA-bajnok több annál, hogy kamu gengsztert játsszon.

A The Big Podcast egyik epizódjában Shaq és Cube felidézték, miként fúrta meg Ice a „That’s Gangsta” című dalt, amelynek producere amúgy Dr. Dre volt.

@akademiks

Shaq reveals he once created a song called „That’s Gangsta,” which was produced by Dr. Dre, but Ice Cube stopped its release after hearing it.

♬ original sound – Akademiks

Cube volt az egyik lemezem vezető producere” – mondta Shaq. „Betett a stúdióba Dr. Dre-vel. Csináltam egy ‘That’s Gangsta’ című dalt. Cube meghallgatta, és azt mondta: ‘Nem. Ezt nem adjuk ki. Én azt gondoltam, hogy jó lett, de mikor lejátszottam Cube-nak, ő azzal jött, hogy ‘Shaq, te egy kibaszott Laker vagy, tesó. Nem akarom, hogy ilyen gengszter dolgokról beszélj. Nem csinálunk semmi ilyesmit.’ És soha nem jött ki a dal.”

Shaq egy fasza MC, de úgy éreztem, hogy a dal nem illik hozzá, mert számomra ő több, mint egy gengszter” – mondta Ice Cube. „Milliók szeretik, a gyerekek szeretik. Ezt már megalapozta. Miért menjünk visszafelé a gettóba, ha már előrehaladtunk?” – magyarázta a döntését.

Shaq amúgy végül örült, hogy nem jött ki a dal, és hozzátette, hogy a lecke, amit megtanult ebből, az az, hogy mindig maradj hű önmagadhoz.

Shaq sikeres kosárlabdakarrierje mellett négy stúdióalbumot adott ki, az első, Shaq Diesel című lemeze platinalemez lett.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés