Kövess minket

Hiphop

Ice Cube szerint lejárt Drake ideje a toppon

A három év törvényének hívja a jelenséget.

Megosztva

Forrás:

Lezárulni látszik a Pusha T vs. Drake beef, miután az utóbbi nem válaszolt az előbbi savage, „The Story of Adidon” diss trekijére. Többen amellett szólaltak fel, hogy nem kéne folytatni a vitát, mivel Pusha már eleve átlépett egy határt, amit talán nem kéne tovább feszíteni. A Rap-a-Lot Records vezetője, J Prince fel is hívta Drake-et, hogy engedje el a dolgot, és ne menjen bele mélyebben, igaz Prince azt is mondta, hogy Drizzy felvett egy trekit, ami ha nyilvánosságra kerülne, családokat szakítana szét, és karriereket döntene romba. Ezt viszont sose fogjuk hallani, így egyértelműen Pusha nyert.

A rap veterán Ice Cube nem követte közelről a csörtét, a fia viszont igen, így mikor a Sana G Morning Show rádióműsorban kikérték a véleményét a beefről, csak annyit tudott mondani, hogy mindenképp csekkolni fogja majd a diss trekiket, csak az ausztráliai koncertje miatt még nem volt erre ideje. Azt is a stúdióban tudta meg, hogy Push nem kímélte Drake családját és barátait sem az oltások során, erről az volt a véleménye, hogy Push ezzel már túl messzire ment. 

A beefről tehát nem volt konkrét véleménye, abban viszont biztos, hogy lejárt Drake ideje a toppon. Az N.W.A alapító kifejtette, hogy három évet bírnak ki a rapperek a trónon, utána sokszor nem is egy másik rapper, sokkal inkább a közönség taszítja le őket róla.

„Drake nagyszerű időszakon van túl, de három évet lehet csak kibírni a rap biznisz tetején. Mikor Lil Wayne volt a király, három évet bírt, Drake-re és Kendrickre is hasonló sors vár.”

[vembed youtube=”Zn-HCR6AUks” ](Vibe)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés