Kövess minket

Hiphop

Ice Cube visszaemlékezett első találkozására Snoop Doggal

És arra, hogy Snoop mindig is egy partiarc volt.

Megosztva

Forrás:

Ellen DeGeneres helyett Martha Stewart és jóbarátja, Snoop Dogg vezették nemrég az Ellen showt, aminek Ice Cube volt az egyik vendége.

A rapper többek között beszélt Kobe Bryant haláláról, de visszaemlékezett arra a pillanatra is, mikor először találkozott a beugró műsorvezető, nyugati-parti raplegendával. Az év 1993, a helyszín pedig egy yacht, ahol épp nagyban ment az ünneplés. 

Egy albummegjelenési partit dobott az akkor még friss Doggystyle lemeznek egy hajón” – kezdte a nosztalgiázást Cube. „Valamiféle yacht volt. Gyorsan lepacsiztam Snooppal, beszéltünk pár szót, majd leugrottam a hajóról, mielőtt elhagyta volna a kikötőt. Úgy voltam vele, hogy én aztán biztosan nem kerülök vízre a Death Row Records-szal. De Snoop jó arc volt, mindig kedves volt, és szeretetteljes, mindig megvolt benne a tisztelet a másik iránt.”

Cube ezután még elmélázott azon, hogy a kedvenc Snoop Doggos emléke az, mikor közös turnéra mentek. „Imádok vele turnézni, nála még a koncert előtt is buli van a backstage-ben” – erre aztán Martha Stewart is nagyban bólogatott, hisz ő is tudja, hogy Snoop bárhol „be tudja gyújtani” a bulit.

[vembed youtube=”sPseFJREEZY” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük