Kövess minket

Bulvár

Ice-T azzal magyarázza, hogy az 5 éves lányukat még szoptatja az anyja, hogy ő is rá szokott ugrani a cicire

Megosztva

Nehéz leszokni Ice-T feleségének, Coco Austinnak a melleiről – legalábbis erre lehet következtetni, hisz nem csak a rapper, de a most már 5 éves kislányuk, Chanel is nagy rajongója a ciciknek.

Az internet egyszer már egyöntetűen felvonta a szemöldökét, mikor Coco tavaly egy olyan képet posztolt, amin az akkor 4 éves kislányukat szoptatja épp, állítása szerint azért, mert ha a lánynak nem kell majd az anyatej, akkor szól. Egy Twitter felhasználó kérdésére, miszerint 12 évesen is szoptatni fogja a gyerekét, Coco akkor azt válaszolta, hogy addig azért csak nem, de szerinte az európaiak akár a 7 éves korig is elmennek (őshonos európaiként ezt cáfolnunk kell).

Egy évvel későb, most a US Weekly hozta fel ismét a témát Coco-nál, aki megerősítette, hogy igen, a lányuk még 5 évesen is ráugrik a cicikre néha. „Kell egy kis nasi neki néhanapján. Miért kéne elvennem ezt tőle? Ha nem kell neki, akkor oké, akkor abbahagyjuk. De nem fogok neki nemet mondani, Chanel még mindig imádja a melleimet” – mondta Coco.

A kijelentés ismét végigment az interneten, így aztán Ice-T is reagált, megvédve feleségét, kislányát, és hozzátéve, hogy bizony ő sem bír ellenálni Coco melleinek. „Coco rendes ételt eszik, de néha szereti szopogatni anyja melleit…ÉN IS!” – írta többek közt a rapper egy hosszú Twitterfolyamban.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés