Kövess minket

Aztaa

Ide járnak nyaralni a királyi család tagjai

Erzsébet szeret a közelben maradni, Harry szereti az extrém helyeket.

Megosztva

Kiralyicsalad1106
Fotó: Getty/Europress

Mindannyian szeretünk egy kicsit betekinteni a brit királyi család életébe. Azon felül, hogy királyi vér csörgedezik ereikben, ők is hétköznapi emberek és szeretnek egy kicsit kikapcsolódni a családjukkal. Nem meglepő tehát, hogy nyaralni is elmennek, bár fotósok hada figyeli minden mozdulatukat.

Erzsébet királynő és Fülöp herceg

Erzsébet királynő és férje már nem vágynak nagy izgalmakra. Ez a nyaralásuk helyszínén is meglátszik, ugyanis nem mennek messzire, csak átruccannak a szomszédos Skóciába. A királynő és Fülöp herceg augusztustól egészen október közepéig tartózkodnak a Balmoral kastélyba, ahol unokáik és dédunokáik is meglátogatják őket.

Katalin és Vilmos

A kétgyermekes hercegi pár évében két biztos nyaralási időszak van: az egyik Katalin hercegnő édesanyjának, Caroline-nak a szülinapja, ami januárban van, és egy vagy két hét síelés az Alpokban, amit mindig más időpontban ejtenek meg. Az anyuka szülinapját a Karib-tengeren, méghozzá Mustique-szigeten ünneplik, ahol szabadidejükben teniszeznek és búvárkodnak.

Harry Herceg

Harry, a család fekete báránya élvezi az életet, és ez a nyaralási szokásain is meglátszódik. Volt már Las Vegasban, Horvátországban, vadászott már vaddisznóra Spanyolországban és motorozott Romániában, de a szíve egy helyre mindig visszahúzza. Ez a hely Afrika, ahol először 13 évesen volt még édesapjával. Itt ismerte meg első nagy szerelmét, Chelsy Davy-t, és szinte évente visszajár, hol hercegi teendői miatt, hol csak azért, hogy egy kicsit lazítson.

Kamilla és Károly

Károly hercegnek 40 éve jól bevált nyaralóhelye van ez pedig a Svájc. Úgy, mint a fiai ő is imád síelni, és amióta Kamilla a felesége, ő is vele tart. A hercegi párral szoktak még tartani a barátaik, és pár családtag is, és Károly itt tartotta a legénybúcsúját, mielőtt 2005-ben elvette volna Kamillát.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés