Kövess minket

Bulvár

Ideiglenesen szabadlábra helyezték 21 Savage-t

A rapper elhagyhatta a fogdát, de még nem döntöttek a sorsáról.

Megosztva

Forrás:

Egy hétnyi fogva tartás után ideiglenesen elengedték 21 Savage-t – közölték az ügyvédei. A rappert még a hónap elején vették őrizetbe az amerikai Bevándorlási és Határvédelmi Hivatal emberei, miután kiderült, a rapper több mint 2006 óta illegálisan tartózkodik az országban, és nem is atlantai natív, hanem angol állampolgár.

„21 Savage arra kért, hogy adjam át ezt az üzenetet a rajongóinak és mindenkinek, aki támogatta őt – azt üzeni, hogy habár nem volt jelen az idei Grammy-díjátadón, de lélekben ott volt, és nagyon hálás a sok támogatásnak, érkezzen az bárhonnan is. A rapper most ismét a szeretteivel szeretne lenni és ismét zenéket készíteni, amivel összehozza az embereket” – olvasható 21 ügyvédeinek, Alex Spiro, Charles H. Kuck, és Dina Lapoltnak a közleményében.

A rapper Post Malone-nal együtt lépett volna fel az idei Grammy-gálán, ahol a „rockstar” című slágert adták volna elő, 21 hiányzása miatt Malone egyedül adta elő a dalt. A rapper mellett több atlantai rapper, köztük a Migos tagok, és Young Thug is kiállt, de Cardi B, valamint JAY-Z is támogatásáról biztosította 21-t, sőt, Hov jogi segítséget is nyújtott neki.

21 Savage kitoloncolásáról egyelőre még nem döntöttek.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés