Kövess minket

Események

Idén is megkezdődik a Hangfoglalás

50 ezer embert várnak a rendezvényre.

Megosztva

hangfoglalas jo

Több kiállítással, koncerttel, rendezvénnyel és közönségtalálkozóval várják idén is a zenét szeretőket a Syma csarnokba október 2. és 4. között. Régen Hangfoglalás néven futó eseménysorozat most már a Budapest Music Expo nevet viseli és idén több koncert is a Cseh Tamás Program keretein belül zajlik majd.

A program támogatásában résztvevő zenekarok lehetőséget kapnak a bemutatkozásra a C-csarnokban. Idén több mint 350-en jelentkeztek a Cseh Tamás program első alprogramjára. A rengeteg zenekar közül előzetesen 78 szerencsést választottak ki, majd a döntőben, amelyet szeptember utolsó napjaiban tartanak, 25 zenekar marad csak, akik részt vehetnek a Budapest Music Expon.

Akik kicsit mélyebben szeretnének a zenében elmerülni, azok a 3 nap alatt szakmai előadásokat és beszélgetéseket hallgathatnak. A számtalan koncert és rendezvény mellett hangszerbemutatót is tartanak az Expo rendezői, ugyanis szeretnék, ha Magyarországon egyre többen játszanának valamilyen hangszeren.

A szervezők a gyerekekre is gondoltak, akiknek külön zenei tréningeket tartanak majd „Zenei Csodavilág címmel. Ezen a kurzuson, szabadon ismerkedhetnek majd az összes kiállított hangszerrel és a hangkeltés varázslatával.

Az esemény mindenki számára ingyenes.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés