Kövess minket

Hiphop

Idén még kidob egy lemezt, aztán végleg abbahagyja a zenélést Papoose

Lemezek helyett babaprojekten dolgozik inkább.

Megosztva

Forrás:

Több időt akar a családjával tölteni, ezért megannyi, a rap-iparban eltöltött év után idén befejezheti pályafutását Papoose. A New York-i emszí egy pénteki interjúban beszélt visszavonulási terveiről felesége, Remy Ma társaságában.

„Ahogy lepörög ez az év, abbahagyom a rappelést. (…) Végeztem. Kiteljesedett az életem, más dimenzióban mozgok” – mondta a hollywoodlife riportereinek, majd hozzátette, elsődleges célja, hogy a lehető legjobb apja lehessen lányának, Reminisce Mackenzienek, továbbá szeretné, ha újabb taggal bővülne családjuk a jövőben. Annyit azért készségesen megígért a rajongóinak, hogy nem csendben fog lelépni színről, már csak azért sem, mert javában készül az utolsó lemeze, ami méltó lezárása lehet az elmúlt cirka huszonhárom évének.

A nagy bejelentés azonban némiképp elvesztette az élét, köszönhetően a rapper balján helyet foglaló Remy Ma-nak, szerinte ugyanis kizárt, hogy férje kibírná zenélés nélkül, így a betervezett pihenés sem lesz valószínűleg túlságosan hosszú. És mivel bőven van mit a tejbe aprítani „Papooséknál”, a házaspár nem röstellt vaskos ezer dollárban fogadni egymással az esetleges visszavonulással kapcsolatban.

Pap egyébként Kool G Rap 1998-ban napvilágot látott, Roots Of Evil lemezén debütált a nagyközönség előtt, ezt követően túlnyomórészt független előadóként, saját gyártású mixtape-ekkel jelentkezett, míg első, The Nacirema Dream című LP-jét viszonylag későn, 2013-ban hozta ki. Ugyanebben az évben vívott emlékezetes, diss-trekkekkel (és egyéb oltásokkal) tarkított csatát Kendrick Lamar ellenében, amely kimondottan nagy figyelmet kapott akkoriban a szcénán kívül és belül egyaránt. Diszkográfiájában nem kevesebb, mint 31 mixtape szerepel, miközben az imént említett, The Nacirema Dream-en mellett mindössze három másik nagylemezt hozott össze az elmúlt évek során.

[vembed youtube=”wF6p58cl5A4″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés