Kövess minket

Stílus

Igazi vagy mű? Jó a kérdés!

Nem elég, hogy nem az ő fejére helyezték a szépségkirálynő választáson a koronát, most még támadás is éri Miss Fülöp-szigeteket. A sajtó nem személy szerint őt vette célba, hanem csak a melleit, mert hát, lássuk be, csodásak a versenyző cicijei.

Megosztva


Amikor a Fülöp-szigetek szépe először megjelent bikiniben, már akkor nagy meglepetést okozott a versenyző alakja. Tökéletesen kisportolt hasával és karcsú lábaival azonnal lenyűgözte a férfiak jelentős részét, a dekoltázsáról pedig inkább ne is beszéljünk. Vagyis de, hiszen cicifixének tartalma nagyon sok találgatásra ad okot. Többen is neki szegezték a kérdést, miszerint implantátumai vannak-e.

Pia Alonzo Wurtzbach őszintén válaszolt a kérdésre, és elmondta, hogy minden természetes rajta és alakját kiváló edzéstervének köszönheti. Szegénynek nincs könnyű dolga, hiszen imád főzni és szenvedélyének egy rangos gasztronómiai iskolában hódol.

A Miss Universe-t nem hagyják békén. Hazájában rendkívül ismert, és azzal is vádolták, hogy a Fülöp-szigeteki miniszterelnök ágyában is megfordult.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.