Kövess minket

Kult

Igen, ilyen nők is léteznek!

Nincs olyan nő a világon, aki naponta egyszer a tükör előtt állva ne merengne el azon, hogy mit változtatna meg testén. Valaki nagynak tartja az orrát, de akad olyan is, aki cinkesnek a hajvonalát, sőt nagyon sok hölgyet már akár egy-két pattanás is képes az őrületbe kergetni. A világon azonban léteznek olyan nők, akik ezektől sokkal nagyobb testi hibákkal élnek együtt. Minden bizonnyal fokozatosan elfogadták abnormalitásukat, melyre megtanultak büszkék is lenni.

Megosztva

Jyoti Amge

A törpe növésű indiai színésznő még csak 21 éves, de már ennek ellenére ismeri az egész világ. Ez főként azért van így, mert 63 centiméterével elnyerte A világ legkisebb nője címet, mellyel még a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült. Fejlődési rendellenessége egy igazán ritka betegséghez, az achondroplasiához köthető, melynek jellemzője az abnormális csontnövekedés, az alacsony termet, az aránytalanul kis karok és lábak, a szokatlanul nagy fej és a már-már furcsának mondható szemek és orr. A kis indiai életében a radikális változást egy amerikai horror (Freak Show) hozta, onnantól kezdve ismeri az egész világ.

[instagram]yfR6uixY8w[/instagram]

Mikel Reffinel

Húha, most már értjük, hogy miért kerítettek ennek a nőnek ekkora feneket! Mikel Ruffinel hátsójának méretével, akarjuk mondani, nagyságával igazi bitorlója A világ legnagyobb feneke címnek. Mikel ahhoz, hogy meg is tartsa azt, elutasít mindenfajta diétát. A testsúlyához mérten felettébb fura, de nincsenek egészségügyi problémái sem. A dáma azt vallja, hogy a férfiak a valóságban nem preferálják a vékony nőket. Ez a nő nagyon tudhat valamit, hiszen még férje is van.

Aneta Florczyk

Aneta Florczyk2

Feltételezzük, hogy ezzel a nővel senki nem szeret összetűzésbe keveredni. A legerősebb nőjének karrierje 2000-ben, 16 éves korában vette kezdetét Lengyelországban, ahol először fitogtatta meg erejét.

Kristina Rei

omTh6yEHSVn4TKaFj28zLA

Hölgyek, csak óvatosan a plasztikával! Az orosz származású Kristina Rei több tízezret költött már ajkaira, azonban még így sem elégedett. Már maga sem tudja, hogy hány szilikon injekción esett át. Ebben az egészben talán az a legszomorúbb, hogy magát szexszimbólumnak tartja. Nos, ízlések és pofonok.

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés