Kövess minket

Bulvár

Iggy Azalea és Peppa malac bulvártörténelmi értékű beefje a legszürreálisabb dolog, ami jelenleg történhet az interneten

Gigászok harca.

Megosztva

Sok minden történt Iggy Azaleával 5 évvel ezelőtti albumának, a The New Classic-nek debütálása óta. Csak egy pár a leghalálosabb sztorik közül: spermát kapott postán, leakeltek róla egy rakás meztelen fotót, független előadó lett, erre pornószerződést ajánlottak neki, lefújták a turnéját és még új párja, Playboi Carti sem akar vele featet, hiába járnak.

És persze beefelt is egy sort Bhad Bhabie-vel, amire valójában a világon semmi szükség nem volt, mégis megtörtént. Mit ad isten, 2019 júliusában a bootyban majdhogynem Nicki Minaj-dzsal vetekedő ausztrál rapperhölgy újabb balhét csapott, mi több, történelmi értékű, nagy volumenű vitát gerjesztett, ami alapjaiban rengette meg az egész zeneipart, és amire a megahosszúra nyúlt Ja Rule – 50 Cent párharc óta aligha volt példa:

BEEFELNI KEZDETT PEPPA MALACCAL.

Igen, azzal a mesehőssel, akit mindenki ismer, akit mindenki látott már dagonyázni a szüleivel, akiről mindenki nézett már nagyon dank és nagyon morbid mémvideókat, és akinek befolyása akkora a pólyások és a kisiskolások közt, hogy simán képes brit akcentust varázsolni az amerikai gyerekeknek, rendesen felbőszítve ezzel aggódó szülők nagy tömegeit. 

Forrás:

A sztori azzal kezdődött, hogy Peppa első korongja, ami stílszerűen „Az első lemezem” (Peppa Pig: My First Album) címet viseli egy napon, július 19-én, pénteken jelent meg a 2014 óta stúdióalbummal nem (csak mixtape-pel) jelentkező Iggy friss anyagával, az In My Defense-szel, ez pedig nem igazán tetszett a női mc-nek, vagy mondjuk inkább úgy, hogy kommerciális szempontból rendesen megijesztette őt a kiskorúak kedvencének húzása. 

Azaleát az E! News szólaltatta meg az üggyel kapcsolatban, az előadó elmondása szerint nagyon félt versenybe szállni Peppával, hiszen a malac durván népszerű a kisgyerekek körében, így félő, hogy a slágerlistákon is jobban szerepel majd, mint ő. „Amikor láttam, hogy Peppa malac kiad egy albumot, úgy éreztem, hogy oké, ez van, már azelőtt vesztettem, hogy kikerült volna a lemez.” – mondta a csatornának Iggy, aki habár eltökéltnek tűnik és minden bizonnyal készen áll a Peppával való harcra, valójában csak nagyokat kacagva élvezi a trollkodást és a saját kis stuntját, ami így szépen generálja neki a számokat.

A beef július 16-án indult Iggy egy tweetjével, melyben mellékelte a Peppa Twitterjéről származó album-beharangozó posztot, felé pedig azt írta „Nekem végem.”, utalva arra, hogy a chartokon biztosan alulmarad majd a rózsaszín mesehőssel szemben. 

[twitter]https://twitter.com/IGGYAZALEA/status/1151060798929821696[/twitter] A sztár malac – akinek a cumóját még Anthony Fantano, akarom mondani Pepthony Pigtano is górcső alá vette – erre egy, Iggy Fancy című slágerére referáló bejegyzéssel válaszolt, idézve is annak szövegéből, amire hamar meg is érkezett a fenyegető válasz:

„Dolgozzunk együtt, vagy reggeli menüként végzed, Peppa.”
[twitter]https://twitter.com/IGGYAZALEA/status/1151211544195158016[/twitter]
A beef azóta egyébként ül, és a listákat nézve Iggy nyerésre is áll, de a bulvárrapper nem akar elhamarkodni semmit, és habár elégedett a számokkal, azért még „meglátja, milyenek lesznek Peppa eladásai.”

Én mindenesetre Peppának szurkolok.

Az emlegetett Iggy korong:

és a Peppa-mestermű:

(NME)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés