Kövess minket

Bulvár

Iggy Azalea felköszöntötte a férfit, akinek a „csodás orrát és melleit” köszönheti

Boldog szülinapot doktor úr!

Megosztva

Egy olyan világban ahol naponta 2 értesítést kapunk arról, hogy „XY-nak szülinapja van, köszöntsd fel te is!„, muszáj sorrendet tartani. Dolgos életünkbe nem szoríthatunk be minden nap egy „boldog szülinapot XY!„-t, különben nem jutna az élet fontos döntéseire – mint például, hogy kínait vagy pizzát egyél ma – idő. Szerencsére vannak hősök, akik a celeblét állandó mókuskereke ellenére is megemlékeznek a számukra fontos emberekről. Rihanna például a nagypapájáról, Snoop a nagyijáról, míg Iggy Azalea a plasztikai sebészéről.

[instagram]BNSfA0fhgdD[/instagram]

Mint írja a leírásban:

[blockquote]„Talán lehet egyértelmű, hogy nagyra tartom az embert, akinek a csodálatos orromat és melleimet köszönhetem, de a hiúságot félretéve; Ash te egy igazán vicces, tehetséges, progresszív gondolkodással megáldott ember vagy, aki támogatja a nőket a döntéseikben, hogy mit szeretnének csinálni a SAJÁT testükkel (egy csomó férfi nem osztja a nézeteidet). Szóval emelem a poharamat és örülök, hogy a barátomnak hívhatlak!”[/blockquote]

Iggy amúgy nem először posztolt az orvosairól, korábban is szelfizett már a plasztikai sebészével és a bőrgyógyászával is. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés