Kövess minket

Hiphop

Iggy Azalea hivatalosan is független előadó lett, erre a Bang Bros felajánlott neki egy pornószerződést

Már a kategóriát is kitalálták, ahova illene.

Megosztva

Forrás:

Iggy Azalea bejelentette, hogy független előadó lett, és már nem az Island Records kiadó előadója. Az ausztrál rapper csaj ennek amúgy iszonyatosan örül, mint Twitteren írta, végre olyan zenéket jelentethet meg, amilyet csak akar, és akkor, amikor csak akarja.

Hivatalosan is lejárt a szerződésem! Durva, hogy mennyire azt akartam, hogy szerződésem legyen…sose gondoltam volna, hogy utána ennyire ki akarok majd szállni. Most már szabadon jelentethetek meg olyan zenét, amilyet csak akarok, és akkor, amikor akarom

[twitter]https://twitter.com/IGGYAZALEA/status/1058634378840965121[/twitter]
Ez mondjuk nem azt jelenti, hogy most majd naponta érkeznek az új Iggy dalok, mivel állítása szerint idén már nem kapunk tőle új zenét.

Hát ennek ellenére mégsem lesz idén új zeném…Még nem állok készen a váltásra, és nem akarok semmit sem elhamarkodni. Jövő év elején már készen fogok állni rá

[twitter]https://twitter.com/IGGYAZALEA/status/1058636916814340096[/twitter]
Iggy eredetileg a Def Jam-hez szerződött, itt jött ki debütáló albuma, a The New Classic még 2014-ben. Az együttműködés viszont megszakadt, februárban pedig az Island Records lett az új otthona, ezt hagyta most ott, és egyelőre úgy tűnik ki akarja élvezni a szabadságot. Egy friss jelentkező mindenesetre akadt Iggy leigazolására, igaz nem zenei, hanem felnőtt filmes oldalról. A Bang Bros nevű pornóolda viccelődve(?) azt írta Twitteren: „Hozzánk kéne szerződnöd, az AssParade soha nem lenne ugyanolyan onnantól kezdve!” – az AssParade amúgy a nagy fenekű lányokra fókuszáló pornósorozat.

[twitter]https://twitter.com/BangBrosDotCom/status/1058754711136993281[/twitter]
Iggy mondjuk valóban nem szégyenlős, de ez még neki is sok lenne, marad az Insta szexizés.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés