Kövess minket

Bulvár

Iggy Azalea törölte magát a közösségi oldalakról, de miért?

Najó, a Facebookja megmaradt.

Megosztva

Forrás:

A hónap elején jelent meg Iggy Azalea új dala, a „Started„, tehát a rapper csajszi full promo módba kapcsolt…legalábbis elméletben, hisz ha most a Twitter vagy az Instagram oldalára keresünk, úgy tűnik Iggy törölte, vagy legalábbis inaktiválta a fiókjait. A Facebook oldala továbbra is élő, de azt egyértelműen nem ő kezeli, tehát csak a személyes közösségi oldalairól tűnt el. Mi történt?

Az első tipp természetesen az lehet, hogy Iggy-t, mint mindannyiunkat lefarasztja az online létezés, és beiktat egy kis szünetet. Ezzel csak az a bökkenő, hogy az ilyen elvonulásokat szinte mindig szeretik előre bejelenteni az emberek, hogy ezzel is mutassák, látjátok, megbírok lenni az internet nélkül (egy hétig kb.). Az is hihető szcenárió, hogy egy hacker feltörte Iggy profiljait és törölte azokat. Hmm..nemrossz, de a valóságban a hackerek büszkék arra, hogy átvették egy híresség profilja fölött az irányítást, tehát erről is tudnánk már. A legvalószínűbb eshetőség igazából az, hogy mivel a tegnapi nap folyamán több félmeztelen kép került a netre Iggy-ről, a zenész nem szeretné látni az erről szóló diskurzusokat és mémeket a kommentjei közt. 

A szóban forgó fotók, amúgy nem egy ellopott telefonon megtalált intim szelfik, vagy egy bosszúszomjas seggfej ex által kirakott képek, hanem egy GQ Australia által készített fotósorozat nem használt képei. A magazinban megjelent fotók már magukban is pikánsak voltak, hisz Iggy hol vizespólóban, hol magát takarva félmeztelenül szerepel rajtuk, de a kiszivárgott képek még ennél is tovább mennek. Iggy feltételezzük visszatér az online térbe, miután lehültek a felforrósodott kedélyek.

Forrás: GQ

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük