Kövess minket

Aztaa

Iggy Azalea volt idén a legtöbbet kereső sztár OnlyFansen, brutális összeget hasított

Megosztva

Iggy Azalea nem semmi összeget húzott be az OnlyFansen keresztül, ráadásul olyan szupersztárokat előzött meg, mint Cardi B és Tyga, így ő lett a legjobban kereső a hírességek között a platformon.

A sztárok keresetéről szóló leleplezések a LELO, egy luxus felnőttjáték-márka jelentéséből származnak, amelyet a héten osztottak meg. Iggy 48 millió dollárt kaszált a népszerű platformon, ezzel a legjobban kereső híresség lett, és kissé megelőzte Cardi B-t, aki „csak” 45 millió dollárt keresett. Tyga eközben 20 millió dollárt termelt az OnlyFansen, mielőtt deaktiválta a profilját, hogy elindítsa saját, konkurens platformját Myystar néven. A platform további legjobban kereső tagjai közé tartozik Amber Rose (26 millió dollár), Chris Brown (15 millió dollár), de sokan vannak, akik DJ Khaled és Fat Joe posztjaira is ráfanyalodtak (4 millió dollár).

Korábban ugyan arról beszélt, hogy sosem csatlakozik az OnlyFans tartalomkészítő közé, Iggy Azalea januárban bejelentette, hogy Hotter Than Hell címmel új, egyéves multimédiás projektet ad ki, amely kizárólag a platformon lesz elérhető. Havi 25 dollárt kért érte a rajongóktól, akik így hozzáférhette az ausztrál sztár exkluzív és cenzúrázatlan fotóihoz, videóihoz, illusztrációihoz, verseihez és zenéjéhez – beleértve az idén nyáron megjelent negyedik stúdióalbumát is.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés