Kövess minket

Stílus

Így ápold a párkapcsolatod!

Kedden kerekasztal-beszélgetésen vett rész négy magyar szakember, Tereza Worowska, Kóczián Mária, Mihalec Gábor és Lackfi János, ott hangzottak el a következők.

Megosztva

Real LoveFotó: Getty / Istock

Megmentenéd a párkapcsolatod? Vagy nincs baj, de azt szeretnéd, ha nem is lenne? Íme, néhány hasznos jó tanács szakemberektől!

Állandóan kommunikáljunk egymással!

Az egymás felé fordulás legyen állandó, és ez igaz arra az időszakra is, amikor a dolgok rosszra fordulnak. Légy tudatos, ne a hangulataid vezéreljenek! Amikor összevesztetek, akkor is gondolj arra, hogy szereted, és bizony a legnagyobb harag közepette is muszáj, hogy kibeszéljétek a napi történteket.

A párod előrébb van, mint az anyád!

A lényeg, hogy ha konfliktus van a szerelmed és a szüleid között, te állj a társad mellé – akár igaza van, akár nincs. Ebben az esetben össze kell zárnotok, ti vagytok egy egység, a szülők pedig a kívülállók!

Kötelező szerviz

Időnként szánjatok egymásra időt akkor is, amikor minden rendben! Egy romantikus hétvége, kis közös elvonulás akkor is szükséges, ha éppen a legrózsaszínűbb kettőtök viszonya. Ha már menteni kell valamit, sokkal nehezebb…

Ha meghoztad a döntést, tarts is ki mellette!

Ha már egyszer szerelembe estél, akkor tégy meg mindent a kapcsolatáért. Légy tudatos, egy bizonyos kor felett lejárt a próbálgatások ideje, vedd komolyan magad! Jobb mielőbb felnőni, márpedig egy kapcsolat felnőtt ügy. Ha tényleg szeretnéd a másikat, akkor nincs félrenézés, nincs tétovaság, mindent úgy tégy, hogy a kapcsolat akár egy életen át is működjön!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés