Kövess minket

Aztaa

Így humorizálj a zsarukkal Miamiban!

A Miami Vice óta tudjuk, hogy a floridai város rendőrei nem ismernek tréfát. A Miami Egyetem hallgatója, Jonathan Harrington ezt nem tudta.

Megosztva

cocaine funnyFotó: Getty / Istock

A srác azt gondolta, hogy jó móka lesz a kollégiumban razziázó rendőröket az asztalon csíkokra kihúzott porcukorral, pár aszpirinnel és némi készpénzzel várni. A fiú talán túl sokszor látta a Sebhelyesarcút, vagy csak nagyon készen volt, hogy ezt a nagyszerű poént kisütötte. Mivel elég gyakran tartanak a helyi nyomozók rajtaütéseket az egyetem kollégiumában jó pár diák kapcsolatainak köszönhetően, előre tudja, mikor érkeznek a „kékek” az ingatlanba, így bőven van idejük eltüntetni az oda nem illő cuccokat…

Amikor a rendőrök Jonathan szobájában megtalálták a kábítószernek látszó dolgokat, mindent lefoglaltak, bár nyilván rögtön kiderült a tablettákról, hogy mind aszpirin és a kokainnak álcázott cukrot sem volt nehéz leleplezniük a szemfüles nyomozóknak. Annyira komolyan végezték a dolgukat, hogy a cukrot biztos, ami biztos alapon elküldték laboratóriumi vizsgálatra, aminek az eredménye egy-két hónap múlva várható.

A poén tehát nem sült el túl jól, a csattanó pedig most következik: a jó Jonathant valószínűleg kicsapják a suliból.

Most viszont már tudja, hogy minden viccnek ára van, pláne a napfényes Miamiban.

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés