Kövess minket

Film

‘Így jártam anyátokkal’ folytatás készül ‘Így jártam apátokkal’ címmel

Megosztva

A főleg sorozatokat tartalmazó streamingplatform, a Hulu berendelt egy folytatást a híres vígjátéksorozathoz, az ‘Így jártam anyátokkal“-hoz, mely mi más címet is kaphatott volna, mint hogy ‘Így jártam apátokkal‘.

Az új sorozatban Hilary Duff játssza majd a főszereplőt, Sophie-t, aki a fiának meséli el a várhatóan igen hosszú sztorit, hogy miként ismerte meg az apját. A történet 2021-ben játszódik majd, ahol Sophie és a barátai megpróbálnak elevickélni a randiappok korában, miközben saját magukat is jobban megismerik, és remélhetőleg a szerelmet is megtalálják. Egyelőre nem világos, hogy a folytatás miként kapcsolódik majd a 2005 és 2014 között futó sorozathoz, de az eredeti készítői, Carter Bays és Craig Thomas is részt vesznek az új show munkálataiban, mint vezető producerek.

Hilary Duff azt nyilatkozta, hogy hatalmas rajongója az eredeti shownak, és nagy megtiszteltetésként éli meg, hogy neki adták a főszerepet a folytatásban. Ez amúgy nem az első eset, hogy folytatni akarják az ‘Így jártam anyátokkal“-t, 2013-ban az eredeti sorozatot vetítő CBS berendelt egy folytatást, szintén ‘Így jártam apátokkal‘ címmel, de a pilot epizód után elvérzett a projekt. Az eredeti Így jártam anyátokkal 200 epizódot élt meg.

(Variety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés