Kövess minket

Elektronikus

Így kell spórolni: elásta a vodkát, három héttel a fesztivál kezdete előtt

Ez ám az olcsó berúgás iránti elhivatottság!

Megosztva

Forrás: Everfest

A fesztiválra becsempészés egy külön művészeti ág, és mindannyian művészek vagyunk. Kenyérbe, bugyiba, szendvicsbe, fenékbe, a lényeg, hogy átjusson az ember a biztonságiakon, és kicsit úgy érezhesse mestere a képzeletbeli szakmának.

Egy New York-i férfi viszont pár hete bebizonyította, mindig vannak, akik mernek nagyot álmodni. Alex Diamond a Randall szigeten évente megrendezésre kerülő Electric Zoo nevű elektronikus fesztiválra akart becsempészni egy egész üveg vodkát, de kreatív módszerének köszönhetően, nem a bejáratnál lévő ellenőrzés okozta a legnagyobb problémát.

Három héttel az indulás előtt, mikor még csak a fesztivál előkészületei zajlottak, Alex kinézett a helyszínre, hogy lecsekkolja, kb. hova tervezik a színpadokat. A bejárás során vitt magával egy nagy vizes flakont is, teletöltve vodkával, valamint egy kis ásót. Kiválasztott egy helyet, ahonnan reményei szerint a feszt indulása után is ki tudja majd ásni a nedűt, elmentette a GPS koordinátákat, majd hazament és reménykedett, hogy jól döntött. A tervét Facebook posztban osztotta meg ismerőseivel, akik az esemény szeptember eleji indulása után már tűkön ültek, hogy vajon sikerült-e megtalálni a piát.

Alex a második napon egy szelfivel jelentkezett, kezében vodka, arcán mosoly, a leírás pedig: „Megvan!„. Állítása szerint egy hátvakaróhoz hasonlító kutyajátékkal ásták ki a palackot, amit simán átengedtek a bejáratnál. Egy könnycseppet már el is morzsoltunk a büszkeségtől, szép volt Alex!

[fbpost]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214979568141568&set=a.1560508891546.2075316.1200012128&type=3[/fbpost]

Forrás:

(Fox News)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés