Kövess minket

Aztaa

Így keress heti 1000 dollárt!

A címet olvasva sokan valami gagyi pénznyelő reklámhirdetésre gondolhatnak. Pedig itt nem erről van szó. Csupán pár élelmes ember sikeres vállalkozásáról!

Megosztva

IMG 4012

A sorbanállás keserves. Pláne, ha valakinek napokig, netán hetekig kell várakoznia valahol. Robert Samuel tisztában van ezzel, ezért úgy döntött vállalkozást alapít. Méghozzá, egy, a sorban állásra szakosodott céget. Srácok, ez nem vicc. Aki, figyeli az amerikai híradásokat az tudhatja, hogy manapság egy-egy koncertjegyért, elektronikai eszközért vagy sportesemény miatt az emberek képesek napokig szobrozni egy bolt előtt, vagy extrémebb esetben akár hetekig sátrazni, hogy az adott illető legyen az első az országban , aki kezébe foghat mondjuk egy új Jordan csukát.

Robert cége, a Same Ole Line Dudes, nem olcsó. Viszont profi. A legprofibb. Legalábbis Robert szerint. Aki nem akar hóban, fagyban vagy éppen hőségben várakozni, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. A hivatalos várakozók az első sorban töltött óráért 25 dollárt kérnek, minden további megkezdett 30 percért pedig 10 dodót. Nem rossz! Robert, eddig egy iPhone hatossal keresett a legtöbbet, melyre 2 napot kellett várnia, ez a megrendelőnek 965 zöldhasújába fájt. Plusz a teló ára!

Azt, mondjuk nem csodáljuk, hogy nem tömött sorokban várakoznak a kuncsaftok a várakozó skacoknál.

Egy rövid videó is készült a cégről. Nézzétek csak:

[vembed youtube=”BtCA3BnYO7U” ]

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük