Kövess minket

Események

Így készülj az OZORA fesztiválra, ha eddig nem mertél elmenni

Tánc, spiritualitás, és nagyon sok krisnás az arcodban.

Megosztva

Forrás: Amit Itach

Hippi bullshit ide vagy oda, újjászületve, kimosva, spirituálisan feltöltődve fogsz hazajönni Ozoráról, már ha ezért mész oda. Persze no judgement, ki így, ki úgy próbálja kipihenni az éves fáradalmakat: a nyolc nap menetelés is biztos megteszi a hatását. Mindenesetre, ha a dehidratált szívdobogásnál mélyebb élményekre vágysz, készülj fel pár dologra

mit viszel magaddal

Ha az a típus vagy, aki majd néha eldől valahol, ha kicsit megsuhintja a végkimerültség szele, good luck. Viszont, ha abban vagy, hogy nyaralni mész, akkor a basic sátrazós cuccok mellett készülj egy kis táborépítésre is. Ha nem csak fölpattintod a sátrad egy fa mellett, amiről feltételezed, hogy sötétben sem hasonlít egy piszoárra, hanem kis energiát és kreativitást fektetsz a projektbe, akkor pihenni is tudsz, és alkotsz is valamit.

Forrás: Pierre Ekman

kik közé mész

Egy törzs része lenni nyolc napig – ezt ízlelgesd. Ha az utóbbi évek Szigetein szocializálódtál, valószínű túl spirituálisan hangzik, de próbáld meg tesóként kezelni a random arcokat is, és jó lesz. Ha kicsit figyelsz, látod, hogy néz ki több ezer ember, akik tényleg élik a tiszteletadást. Sok ország, sokféle emberei gyűlnek össze, és adják meg pozitív vibe-ot, és a teljes elfogadást. Nézz körül, és csodálkozz rá, hogy a legtöbb ember nem azért jött, hogy kiszívja a benzines kannát, ha elfogyott a Rush.  

mi van rajtad

Készülj fel, hogy lesz hideg, meleg, sár, por, kavics és bogarak végtelen mennyiségben. Teljesen mindegy, hogy mi van rajtad, mehetsz élére vasalt öltönynadrágban is, viszont a feszülés szagát kilométerekről megérzik majd, mert te leszel az egyetlen, aki nem full kényelmesben tolja. Készülj fel, hogy az aranyhímzésű selyemlepedős perzsa herceg sztilótól a teljesen meztelen emberekig elég diverzív a közönség.

Forrás: Pierre Ekman

mi van benned

Le lehet menni random pörögni is, de ha a bejártnál kapott programfüzetet nem csak pultnak használod, egy egész jó napi ritmust is kialakíthatsz magadnak a hét alatt. Például képzelj el egy reggelt, amikor nem mazsolára száradva várod, hogy megjelenjen neked Jézus az ásványvízzel, hanem kipróbálod a napköszöntő jógát, aztán benézel egy előadásra, vagy kiállításra.

mennyi lóvé van a zsebedben

Minden lesz, amit akarsz, ráadásul az orrod előtt, így jobb, ha felkészülsz némi suskával. Viszont mielőtt az összes dellát a Juán nevű kemping szomszédodnak adnád egy kis frissességért cserébe egyenesen Mehikkóból, nézz le a bazár sorra, mert különleges cuccokhoz tudsz hozzájutni a világ minden részéről. És érdemes a kajára is többet szánni, mert lehet a hatodik napon már kevés lesz a konzerv marhapöri vitamintartalma.

Forrás: Amit Itach

+1

Vigyél le valamit fejben, és hagyd ott. Hozzál haza valamit magaddal. Fedezz fel egyedül pár helyet, van elég.

És soha ne felejtsd el:

a dehidratáció nem vicc. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés