Kövess minket

Aztaa

Így készült Will Smith Lánchídra felmászós videója, amivel megnyerte az „In My Feelings” kihívást

„Majdnem meghaltam Drake miatt”

Megosztva

Forrás:

Bejárta a világot a videó, amin Will Smith felmászik a budapesti Lánchídra, majd egy kis táncot is lejt több mint 200 méterrel a föld felett, de most végre azt is megnézhetjük, hogyan készült a merész mozgóképes lájkvadászat.

A Drake „In My Feelings” című dalával futó, extrém helyeken való táncolásos kihívás részeként elkészült videó azóta rengeteg utánzót vonzott be, egymás után vedlenek át a részeg turisták hídmászókká, amíg a rendőrség le nem könyörgi onnan őket. Talán pont ezért figyelmeztet a „hogy készült” videó első képkockája rögtön arra, hogy ezt senki se próbálja meg Will után csinálni. A színész és zenész amúgy többször megkérdezte a stábját az akció alatt, hogy ez legális-e, és hogy szereztek-e rá engedélyt, de a krú inkább csöndben maradt, nem véletlenül, a Budapest Közút kommunikációs vezetője állítja, nem kérték semmilyen engedélyt a mászásra, pedig kellett volna, és valószínűleg meg is kapták volna. Országimázsnak viszont tökéletes volt a Will szavaival élve „bugyuta és veszélyes” mutatvány.

Will Smith az elmúlt hetekben nálunk forgatta legújabb, Gemini Man című filmjét, ezért tartózkodott Budapesten, a Lánchíd mászás az utolsó itt töltött napján lett felvéve.

[vembed youtube=”twa_7XVCpNQ” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés