Kövess minket

Pop

Így még biztosan nem láttad Katy Perryt!

Mindenkinek van „sötét” múltja, de a sztárokéra általában fény is derül. És ezt most Katy Perry sem úszta meg szárazon. Aki beleásta már magát az énekesnő múltjába, az tudja, hogy Katy Perry keresztény rockot is előadott már, sőt a P.O.D metál zenekarhoz is köze volt.

Megosztva

GettyImages 451709266Fotó: Getty / Europress

Cirka 10 évvel ezelőtt még Katy Perry sem gondolta volna magáról, hogy mostanra több millió albumot fog eladni és a YouTube rekordokat fog döntögetni. A sikerhez igazán kalandos út vezetett, az énekesnő valaha együtt zenélt a P.O.D metálbandával. A formáció legismertebb száma a Youth of The Nation és az Alive volt. 2006-ban Katy Perry az együttes Goodbye for Now számában működött közre. Érdekesség, hogy akkor még Katy Hudson néven futott.

[vembed youtube=”R8eo6w4dGYc” ]

„Amikor a Goodbye For Now számon dolgoztunk, arra gondoltunk, hogy mennyire passzolna hozzá egy cool női hang. A producer, Glen Ballard egy tökéletes személyt ajánlotta. Így jött a kis Katy Perry.” – emlékezett vissza a közös munkára a P.O.D énekese, Sonny Sandoval. Katy Perry nem csupán vokálozott, hanem a hivatalos videoklipben is feltűnt. Munkájáért sajnos pénzt nem kapott, de a bandával több színpadot is megjárt. Akkor persze még senki sem tudta, hogy az I Kissed a Girl hozza meg számára az átütő sikert.

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük