Kövess minket

Aztaa

Így menőzik egy díler a pénzével, aztán így tartanak házkutatást nála a rendőrök

És ezt mind egy élő adás közepette.

Megosztva

Florida, Jacksonville: A 22 éves dílert, Breon Hollingst június 1-jén tartóztatták le, miután a rendőrség házkutatást tartott nála. A történet pikantériáját az adja, hogy a fiatal srác élő adásba jelentkezett be a rendőrség látogatása előtt, hogy a világ tudtára adja, ő a legmenőbb és leggazdagabb díler a környéken.

Hollings múlt héten csütörtökön egy köteg pénz kíséretében jelentkezett élő adással. A felvételen elmondja, hogy a halom bankjegyet, amit a kezében tart, azt az utcának köszönheti. Örömében énekelget és táncolgat, de nyugalma nem tart sokáig. 

[vembed youtube=”jZ3jx13_-BE” ]
A srác furcsa hangokat hall kívülről és lassan összerakja a képet. Igen, bizony a rendőrség az, akik kicsit sem tétlenkednek és néhány perc alatt körbe is szimatolják a házat. A videón az is látszik, ahogy az elfogók körbenéznek a szobában, sőt a felvételt is egy felfegyverkezett rendőr kapcsolja ki. Hollingsra már régóta fájt a foguk és biztos, hogy nem szabadul egykönnyen  a börtönből, ugyanis korábban már elítélték kábítószerbirtoklásért és gyermekbántalmazásért. 

Breon Hollings jelenleg ezzel az arckifejezéssel várja büntetését:
[twitter]https://twitter.com/ActionNewsJax/status/870673818670510081[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés