Kövess minket

Bulvár

Így néz ki Drake fia, Adonis

Megosztva

Hosszas titkolózás és rejtegetés után Drake végre felfedte, hogy is néz ki két és fél éves fia, Adonis. 

A torontói rapper alig egy órával ezelőtt törte meg a csendet egy hosszabb, érzelmesebb Instagram poszttal, amiben több fotót is mellékelt a göndör, szőke hajú és kék szemű kisfiúról. Az egyik fotón a gyerek anyukája, Drizzy volt barátnője, a francia születésű ex-pornós, napjainkban művészként tevékenykedő Sophie Brussaux is szerepel, vele járt Drake még 2017 elején. 

Forrás: Instagram / @champagnepapi

Tudniillik, hogy az mc azután, hogy Kevin Duranttel bulizott, önkéntes karanténba vonult, félve attól, hogy ő is elkapta a koronavírust. A magától vállalt elszigetelődés ideje valószínűleg még most is tart, ezzel (is) magyarázható, hogy a bejegyzésben az énekes-mc arról ír, hogy mennyire hiányzik neki Adonis és a további szerettei, és arra buzdít mindenkit, hogy tartsanak ki ezekben a járvány miatt igen nehéz időkben. 

„Szeretem és nagyon hiányolom az én csodálatos családom és barátaim, és alig várom azt az örömteli napot, amikor végre újraegyesülhetek velük.” – írta Drake, majd így zárt: „Addig is kérlek, tartsatok ki.”

[instagram]B-WjWVJlBnJ[/instagram]
A bejegyzés kommentelési lehetőségei korlátozottak, éppen ezért leginkább csak celebritások és közeli ismerősök gratulációi olvashatóak a poszt alatt, a spekulációk és rosszmájú megjegyzések viszont máris záporozni kezdtek minden más platformon – Az első pár hozzászólás-gyöngyszem így szól: „Most akkor ez a gyerek kimondhatja az N betűs szót, vagy sem?”„Biztos nem Johnny Sins fia?”„B@szki, ez a gyerek túl fehér.” / „Már értem, hogy miért rejtegette eddig” – , emellett az is borítékolható, hogy az elkövetkezendő pár nap kizárólag Adonis mémekről fog szólni. 

Forrás: Facebook / Kanye West lyrics posted randomly

Vagyis egészen pontosan arról, hogy a gyermek külseje miatt valójában nem is lehet Drake kisfia, holott ez az információ azóta meg lett erősítve (Drake amúgy különösen rossz helyzetbe került most, mivel amúgy is gyakran cukkolják azzal, hogy ő igazából egy fehér ember kreol bőrrel). Ettől még nem mondható tisztázottnak és egyszerű utóéletűnek sem Brussaux és a rapper kapcsolata: a fiú szülei 2017 januárjában kezdtek randizni, amit hamar terhesség követett, majd 2017 október 24-én meg is született Adonis, érdekesség, hogy Drake születésnapja pont ezen a napon van. 

Forrás: The Sun

Közben kiderült, hogy a fiú születése után Drake apasági tesztet csináltatott, 2018 júniusáig viszont tisztázatlan maradt, hogy a gyermek biztosan az övé-e, mint tudjuk, a bejelentést az a hírhedt, Drake-nek címzett, The Story of Adidon című Pusha T dal indokolta, melyben Push egy bizonyos eltitkolt gyerekről beszélt. 

Ma viszont hivatalosan is vége szakadt a titkolózásnak, kíváncsian várjuk, hogy innentől fogva Drake mennyit fog mutatni kisfiából a világnak. Lelke rajta, csak nehogy Asahd kettőt faragjon belőle. 

(via)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük