Kövess minket

Hiphop

Így rögzítette Logic a teljes Wu-Tanget felvonultató „Wu Tang Forever” dalát

Nem kellett sokat győzködni a klánt.

Megosztva

Forrás:

Logic „Young Sinatra IV” című negyedik stúdióalbumának legnagyobb dobása egyértelműen a teljes Wu-Tang Clant felvonultató „Wu Tang Forever” című dal volt. A trekin szerepel az összes élő tag plusz Jackpot Scotty Wotty is, és még az olyan apró részletekre is figyeltek, hogy a „Ten Tigers from Kwangtung” és „Shaolin and Wu Tang” harcművészeti filmekből rakjanak bele hangmintákat. Nem is csoda, hogy a rapper nem bírta magában tartani a hírt, egy héttel a lemez megjelenése előtt elkotyogta az epic vendégszereplőket.

Logic amúgy a maga részét turné közben rögzítette, mint az alábbi Insta videón látható.

[instagram]BoXkeJElsK5[/instagram]
Na, de mégis hogyan sikerült összeverbuválnia a teljes New York-i brigádot? Meglepő módon, egész egyszerűen. Logic egy az albummegjelenést megelőző közönségtalálkozón az egyik rajongó kérdésére elárulta, miként történt a felkérés. 

Elég részeg voltam és az egyik haverommal dumáltam. Mondtam neki, hogy tesó mekkora lenne, ha felhívnám RZA-t és megkérdezném tőle, hogy ráugranak-e a teljes klánnal az albumra?! Ja haver, őrület lenne, válaszolta a spanom. Hát, végül is megvan a száma – válaszoltam. Elővettem a telefonom és megcsörgettem, azt hittem nem fogja felvenni és üzenetrögzítőre megy, de egyszer csak beleszólt egy hang: „BAM BAM Mi a pálya Logic?”. Mire mondtam, hogy figyu ez őrültségnek fog hangzani, de mit kell tennem, hogy a teljes Wu-Tang Clan felkerüljön a lemezemre? „Csak kérned kell tesó” – mondta.

Ez így tényleg elég könnyűnek hangzik.

[vembed youtube=”SfcCglbUpLM” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés