Kövess minket

Aztaa

Így tanítják móresre a benzinkúton cigizgető menőket Bulgáriában

Nyomd el magad, haver!

Megosztva

Forrás:

Nem árulunk el nagy titok, ha azt mondjuk, benzinkúton nem túl ildomos cigarettázni. Ezzel valószínűleg az is tisztában van, aki nem dohányzik, és még jogsija sincs. Nettó taplóság, ha valaki mégis tankolás közben slukkol hatalmasakat a félig égett szálból, nem törődve a többi autós megvető pillantásaival.

Van viszont egy sofőr Bulgáriában, aki nagy valószínűség szerint egy életre megjegyzi majd, hogy nem kéne pöfékelni az agyonkínzott csikkeket, miután furamód oltották le egy szófiai benzinkúton. A Liveleak által közzétett felvételen jól látható, amint egy baseballsapkás srác lazán, cigivel a szájában tankolja az autóját. Az is könnyedén kivehető a videón, hogy valakivel beszélget közben, bár a későbbi történések ismeretében, inkább vitáról lehetett szó, mintsem baráti bájcsevelyről.

Az események pár másodperc múlva pörögnek fel igazán, amikor feltűnik az egyik alkalmazott a videón a kezében egy poroltóval. Hosszas buherálás után pedig, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, egyszerűen telibe fújja vele a teljesen ledöbbent fiatalt. Nem spórolt az anyaggal a kutas, bőven jutott az autóba is a a porból, a sofőr utasának nem túl nagy örömére.

A legviccesebb az egészben, hogy egy, közvetlenül mellettük tankoló fószer az egész akciót végignézte, de egyáltalán nem tűnik úgy, mintha különösebben megérintette volna a nem mindennapi jelent.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés