Kövess minket

Hiphop

Így telik Rick Ross egy napja házi őrizetben

Nem könnyű az élet annak, akinek egy hatalmas villában kell töltenie a büntetését haverokkal és bulikkal fűszerezve.

Megosztva

Rick Ross a Georgia-ban található, 256 holdnyi területen fekvő palotájában tölti a házi őrizetét, miután tavaly Ő és egyik testőre elrabolták, megverték és fegyverrel fenyegették a rapper egyik alkalmazottját, egészen pontosan a gondnokot. Hogy miért tették? Állítólag az áldozat, Jonathan Zamudio, folyton partizott a birtok egyik vendégházában munka helyett. A haverjaival ittak, hangoskodtak és kábítószereztek, amit aztán megelégelt a Rozay becenevű Hip-Hop mogul és a kezébe vette az irányítást. Egy biztos, nem aprózta el a dolgot… Ezért van most házi őrizetben.

Ez azonban annyira nem viseli meg őt! A napokban került fel az internetre egy videó, ahol a rapper habtestét gyúrja le egy masszőr. A bokájától egészen a szakálláig (sic!) tart a kezelés, ami külön vicces, hogy a vékonyka lábain még látni is a nyomkövetőt Ross-nak.

[vembed tmz=”0_siil7km4″ ]

Mivel tudjuk, hogy a Maybach Music Group vezetője csöppet sem veti meg a luxust, azon sem lepődünk meg, hogy az ország egyik leghíresebb masszőre, bizonyos Loyale dolgozza meg a rapper elmacskásodott végtagjait. Persze nem kevés pénzért! Állítólag egy masszázságyon eltöltött óra a hölgy kezei között nagyjából 1000 dollárba kerül, meg persze a borravaló. Nem is rossz bérezés. Mondjuk, ha valaki Rick Ross masszőre…

Ezen a hétvégén egyébként bulit tartottak a birtokon, ezért is kellett a legjobb formába hozni a szörnyű körülmények között sínylődő rappert.

Így festett nagyjából a szerény összejövetel:

[instagram]BHa_SoZjHEQ[/instagram]

(TMZ.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés