Kövess minket

Aztaa

Így ünnepelnek a SportKlub szexi angyalai

Javában készülnek az ünnepekre a Hello, angyalok! csinos műsorvezetői. Az egzotikus szépségű Aryee Claudia (Tücsi) alig várja, hogy elővegye a karácsonyi díszeket és párjával vendégül láthassák a szülőket. Pordán Petra édesanyja különleges krumplisalátájára feni a fogát, miközben Tóth Laura focista férjével a költözést várja.

Megosztva
Rajonganak az ünnepekért a SportKlub angyali műsorvezetői, akik ilyenkor igyekeznek minél több időt szeretteikkel tölteni amellett, hogy párjukkal is megünneplik a karácsonyt. Tücsi a szerelmével kettesben tölti a szentestét. „Huszonnegyedikén este zenét hallgatva a párommal kettesben díszítjük fel a fát. Vacsora után megajándékozzuk egymást, másnap pedig érkeznek a szülők” – árulta el Tücsi, aki alig várja, hogy megérkezzenek a hozzátartozók. „Imádom a nagykarácsonyt, hogy én láthatom vendégül a szülőket. Ilyenkor sütök-főzök, gyönyörű díszítéssel és sok-sok ajándékkal készülök, de a leginkább azt a pillanatot élvezem, amikor láthatom a szeretteim arcát ajándékbontogatás közben” – mesélte az egzotikus szépségű műsorvezető.

Tóth Laura édesanyja égőkkel és hópelyhekkel díszített házában várja a szentestét, ám az örömbe egy kis üröm is vegyül. „Imádom karácsonyt, általában már nyár végétől Michael Bublét hallgatok, most is csak azért vagyok csalódott, mert a terveinkkel ellentétben nem lett kész a házunk, pedig a nappalit is úgy terveztük, hogy beférjen egy két és fél méter magas fa” – kezdte a szépség, aki válogatott focista férjével, Laczkó Zsolttal így kicsit később költözhet be álmaik otthonába. „A ház az én elképzeléseim alapján készült. Minimál stílusú, tele nagy üvegablakokkal. Természetesen a kertben lesz egy kicsi focipálya is, illetve egy veteményest is kialakítok majd, mivel vidéki lányként nagyon szeretek kertészkedni” – mesélte a SportKlub szépsége.


A Hello, angyalok! harmadik szexi műsorvezetője, Pordán Petra arra törekszik, hogy az ünnepek alatt azokkal is elég időt töltsön, akikkel év közben ritkábban tud találkozni. „Szenteste szűk családi körben ünneplünk, majd 25-én mozizni visszük az anyukáinkat, amit nagyon szoktak élvezni. Anyunál a vacsora rendszerint egy édesburgonyás-lazacos étel, de aszalt szilvával és sajttal töltött pulyka is szokott lenni, amihez speciális fűszerezésű krumplisaláta is készül. Tomiéknál viszont tipikus magyaros fogások vannak, az anyukája például mindig süt bejglit is, amiből rendesen meg szoktuk tömni a pocakunkat” – nevetett a sportos műsorvezető, akinek a Hello, angyalok!-nak köszönhetően jövőre is lesz alkalma lemozogni a finom falatokat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.